E-Cadeaubon Veelgestelde vragen

Per e-mail ontvangen E-Cadeaubonnen inwisselen

Als u een E-Cadeaubon ontvangt per e-mail bevat dit details van de afzender met mogelijk een korte boodschap van deze afzender. Daarnaast treft u in deze e-mail tevens de E-Cadeaubon Inwisselcode aan. Wij raden u aan deze e-mail uit te printen voor toekomstig gebruik. U kunt deze E-Cadeaubonop 2 manieren inwisselen:
  1. Door te klikken op de link in de e-mail. Dit brengt u op de E-Cadeauboninwisselpagina. U kunt zich aanmelden bij uw profiel in uw Account/Klantgegegevens. Indien u voor het eerst onze winkel bezoekt en dit profiel nog niet heeft aangemaakt wordt u gevraagd om op dat moment het profiel aan te maken. Hierna wordt deE-Cadeaubon gevalideerd en toegevoegd aan uw E-Cadeaubon Account. Dit tegoed is nu direct beschikbaar voor aankoop van elk artikel in onze winkel.
  2. Tijdens het afrekenen heeft u bij de keuze van een betaalmethode de mogelijkheid om de E-Cadeaubon Inwisselcode in te vullen en de knop “Verder” in te drukken. De inwisselcode wordt gecontroleerd en geaccordeerd en het tegoed wordt toegevoegd aan uw E-Cadeaubon Account. Indien u meerdere E-Cadeaubon Inwisselcodes heeft kunt u deze handeling herhalen. Het nieuwe tegoed is direct zichtbaar en kan worden gebruikt voor het afrekenen van iedere aankoop in onze winkel. Om een bedrag in mindering te brengen op uw factuur vult u tijdens het afrekenen een bedrag is dat wordt gedekt door het tegoed op uw E-Cadeaubon Account en drukt op de knop “Verder”. Het nieuwe totaalbedrag van uw bestelling wordt direct zichtbaar.

Voer uw E-Cadeaubon inwisselcode in:
Copyright © 2022 Fi Donc Animation Art. Powered by Zen Cart
Animatiekunst uit alle bekende studio's!