Fi Donc 25 jaar/years

Logo Fi Donc

Fi Donc 25 Jaar!

Op maandag 1 april bestond Fi Donc exact 25 jaar! En we draaien het om: niet wij nemen cadeautjes in ontvangst, maar wij GEVEN. Korting aan u. Waarom? U heeft het mogelijk gemaakt dat we die 25 jaar hebben gehaald.

Oude collecties weer nieuw bij Fi Donc

Twee-en-een-half jaar hebben we enkele collecties niet meer verkocht. Tot spijt van diverse goeie klanten en eerlijk gezegd ook wel soms van ons, want er zaten toch wel eens mooie beelden bij! Daarom wilden we ze uit Amerika gaanWorld of Miss Mindy halen en waren daar zo goed als rond mee. Komt de vertegenwoordiger van deze collecties in Nederland ineens Fi Donc binnen wandelen. We hebben gepraat en gekeken hoe we de leveringsproblemen weg konden halen. Na twee weken bedenktijd hebben we de knoop maar doorgehakt en zijn we toch weer dealer voor deze collecties geworden. We hopen dat u het waardeert dat alle nieuwe Disney Traditions-, Disney Showcase Collection-, Enchanting Disney-, Grand Jester Studio- en Disney bij Britto weer bij ons te vinden zijn. En er is zelfs een collectie bijgekomen, die toch wel heel leuk is. Disney- The World of Miss Mindy. Lekker gekke beelden in een aansprekende moderne vormgeving.

 

 

 

naar introducties naar introductiies   naar introducties

Enkele nieuwe beelden waarop de korting ook van toepassing is.

Op 1 april 2019 gaven we 25% Korting op de nieuwe beelden

Op alle beelden die we "gemist" hebben en weer aan kunnen bieden gaven we die dag dus "25 jaar korting". Ook op de introducties die we nog binnen moeten krijgen. Kijk dus in de webwinkel bij de nieuwe artikelen en voor de beelden die nog binnen moeten komen kijkt u HIER. Van de prijzen die u daar ziet gaat nog 25% af! Geef uw bestelling per e-mail door en ontvang dus 25% korting op deze artikelen. Bij een bestelling in de webwinkel kunt u direct (met iDEAL) afrekenen. De artikelen die niet op voorraad zijn hoeft u pas te betalen wanneer ze in voorraad zijn. Voorwaarde: wanneer we via de e-mail aan u melden dat de artikelen binnen zijn dient u het bestelbedrag binnen een week aan ons over te maken, anders vervalt de korting.

 

Dwarfs on Log

formaat : hxbxd=30x15x49,5 cm.

De grote Dwarfs on a Log van Jim Shore. Normaal € 509,95 ......

Restant van de week 20% korting

Dezelfde voorwaarden, maar omdat aan het begin van de werkweek niet iedereen tijd heeft om de nieuwsbrief te lezen vonden we het wel zo sympathiek om in ieder geval 20% korting de hele week aan te bieden op de genoemde nieuwe artikelen. Deze actie geldt t/m maandag 8 april 2019. Kijk dus in de webwinkel bij de nieuwe artikelen en voor de beelden die nog binnen moeten komen kijkt u HIER

Restant van de maand 15% korting

Het is de hele maand april feest bij Fi Donc, dus vanaf 9 april t/m 30 april 2019 geven we op dezelfde artikelen 15% korting onder dezelfde voorwaarden. In de collecties zitten best wel veel artikelen die al eerder zijn uitgebracht, maar omdat ze voor Fi Donc nieuw zijn profiteert u nog van deze introductiekorting over deze prachtstukken! Kijk dus in de webwinkel bij de nieuwe artikelen en voor de beelden die nog binnen moeten komen kijkt u HIER

Nieuwe kunstedities

Er zijn diverse mooie nieuwe kunstedities van Disney uitgebracht.

Voor de Treasures on Canvas klikt u op onderstaande afbeelding.

90 Years of Mickey

Voor de grotere stukken die echt mooier uitkomen in een lijst klikt u op de afbeelding hieronder.

 Naar kunstedities

 

Onze hartelijke dank voor 25 jaar Fi Donc en we gaan vast nog meer doen dit jaar!

Govert & Angélique
Fi Donc Animatiekunst
Hekelstraat 28
1811 BM  Alkmaar
Tel.: (072) 5150228

Copyright © 2019 Fi Donc Animation Art
Animatiekunst uit alle bekende studio's!