logo

FI DONC NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2020

Gekke Tijd

Het is een gekke tijd door deze Corona-crisis. Hopelijk is alles goed met u! Hier is het bezoek aan de winkel absoluut minder, maar gelukkig kunnen we goed terugvallen op de webwinkelverkopen. Ook een gekke tijd omdat Govert op privéterrein eind augustus is mishandeld door vier personen, zie onze facebook-pagina...

beperkte voorraad

Beperkte voorraden

De leveranciers hebben door de crisis problemen met de aanvoer en onze voorraden zijn daarom ook beperkt. Onze vraag is daarom om op tijd in de winkel te kopen of in de webwinkel te bestellen voor de feestdagen.

Walt Disney Classics Collection (WDCC)

Nog steeds is Fi Donc dé specialist in WDCC-beelden. We kunnen aan de verzamelaars enkele zeer bijzondere beelden aanbieden. We geven een lijstje met enkele voorbeelden:

Chip and Dale

We zoeken voor een klant van de Rescuers "Cleared for Take Off" (Orville met Bernard & Bianca). Wilt u dit beeld verkopen, neem dan contact met ons op.

Treasures on Canvas

Klik op de afbeelding voor de nieuwste uitgaven. Er zitten echt heel goede nieuwe bij, zoals een zeer goed doek van Walt Disney, Robin Hood, Finding Nemo en wat we zelf erg leuk vinden een mooie Super Goof! Betaalbaar door de huidige koers van de US$.

Nieuwe binnenkomsten

 Nieuwe binnenkomsten

( Voor de nieuwe binnenkomsten in de webwinkel even de afbeelding aanklikken)

 Nieuwe Aankondigingen

De aankondigingen komen steeds eerder en het is nogal frustrerend zolang te moeten wachten voordat die beeldjes er zijn, maar we hebben de nieuwe beeldjes bovenaan deze pagina's gezet voor diegenen die benieuwd zijn! Even op de logo's van de collecties klikken dus.

nieuw

Esmeralda

nieuw

Jasmine

nieuw

Pascal

(Klik aan voor de nieuwe introducties met prijzen)

Aangeboden

Finding Nemo Gicéee

Behalve een aantal nieuwe artikelen in onze rubriek "Speurneuzen" hebben we op de valreep nog deze mooie editie van Finding Nemo. Van deze giclée op papier zijn er maar 350. Prijs slechts EUR 350 inclusief de lijst. Formaat lijst 83 x 61 cm Verdiept/wit passe-partout en donker blauwe lijst. AANRADER!

Foreign Customers
Fi Donc accepts SofortBanking, BanContact, Giropay, Bunq, ING Homepay, Maestro, Visa and MasterCard.

We hopen elkaar in goede gezondheid in de nabije toekomst weer in Fi Donc te zien!

Met geanimeerde groet,


"Fi Donc" Animatiekunst
Hekelstraat 28
1811 BM Alkmaar.
Tel.: (+31-72) 5150228
www.fi-donc.nl

Naar Facebook Fi Donc

 Afbeeldingen © Fi Donc / Disney